top of page

Как да помогнете?

Ако имате идея за инициатива във вашето населено място свържете се с нас.Наши партньори

"Фондация Америка за България", Еразъм+, Фондация Фридрих Еберт

 

Желаете да станете член ?
Желаете да станете член на "Утро за мечтатели"?

Младежки инициятиви

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon

По време на участието си в програмата Civil Society Exchange на фондация МитОст, членовете и доброволците на СНЦ "Утро за мечтатели" разработиха и приеха Правила и принципици за работа с доброволци, както и Етичен кодекс на доброволеца. Повече информация, както и конкретните текстове, очаквайте на нашата официална фейсбук страница и на нашия официален сайт. 
As a part of Civil Society Exchange program of MitOst foundation, members and volunteers of Dreamers' morning invented and accepted Rules and principles for working with volunteers and Ethical code of the volunteer. 

СНЦ Утро за мечтатели подкрепя истанбулската конвенция

Уважаеми дами и господа,

От името на СНЦ "Утро за мечтатели" изразяваме публичната си подкрепа за ратификацията на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие (т.нар. "Истанбулска конвенция") от страна на България. Призоваваме народните представители, отговорните институции, както и медиите, да не се поддават на съзнателната подмяна на мащабния проблем с насилието над жени с манипулацията за въвеждане на т. нар. “трети пол” от страна на противниците на Конвенцията.

Подкрепяме позицията на "Български фонд за жените" и се присъединяваме към усилията на десетките организации, за които справянето с насилието над жени, момичета и деца е приоритет и гаранция за добруване на цялото общество.

Please reload

Относно
Проекти
Дари
Стани Член
bottom of page